sábado, 8 de enero de 2011

FIRA DE PROJECTES

El passat 16 de desembre va tenir lloc la fira d’exposicions dels diversos projectes finals de l’assignatura que, precisament, va ser la que em va dur a la creació d’aquest blog.

En aquest últim dia de l’assignatura vàrem poder gaudir dels diferents stands on es veien reflectits tots els treballs que, amb tanta il·lusió i esforç, s’havien preparat pel gran dia.

Només calia veure com estaven decorats cadascun d’ells, amb la originalitat que els dotava i els feia peculiars. S’ha de dir que hi havia de tota mena, alguns estaven més treballats que d’altres, amb idees més o menys innovadores, però tot i així eren de temàtiques molt variades.

De fet, em va sorprendre gratament, tant la posada en comú dels stands com la creativitat amb la que estaven pensats tots els projectes. A més, va ser molt bona idea que la fira fos comptant amb la participació de les diferents classes de la mateixa assignatura, ja que dotava la fira de sentit fent-la més enriquidora.

Seria una llàstima que, després de tot l’esforç i temps dedicat a la creació de tots i cadascun dels projectes es quedés només en el paper, en la idea. Cal, però, perquè tingui més sentit allò que fem, que la idea es dugui a la pràctica.

Amb això vull dir que fora bo extreure’n més profit que el de la fira, anar més enllà. Així doncs, estaria bé poder dur a la pràctica tots i cadascun dels projectes que ja han estat pensats per ser reals. Si més no, tenir-los a disposició de tots per si, en algun moment volguéssim fer-los servir.

Amb bones idees es construeixen projectes amb visions innovadores, canviants; però perquè donin el seu fruit cal dur-les a la pràctica i no deixar-les en la mera reflexió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario